Stiliranje obrvi

V studiu je na voljo več vrst stiliranja obrvi.

 

Klasično urejanje obrvi in barvanje obrvi

Klasično urejanje in barvanje obrvi vključuje odstranitev dlačic, ki se ne prilegajo željeni obliki obrvi, striženje in barvanje obrvi s klasično barvo za obrvi. Barva je na obrveh obstojna nekje do 1 meseca. Lestvica različnih barvnih odtenkov je široka.

Cena klasičnega urejanja in barvanja obrvi je 18€. 

Barvanje obrvi s kano (Henna Brows)

Pri barvanju s kano je na voljo več različnih odtenkov, ki se med seboj mešajo zato se barvo lahko popolnoma prilagodi posamezniku. Ker je kana naravno pridobljena je barvanje s kano primerno za vse z občutljivo kožo. Vsi produkti, ki se uporabljajo pri barvanju obrvi s kano so bogati in hranljivi za obrvi, blagodejno vplivajo na rast obrvi, korenine in dlačice. Kana je na dlačicah obstojna od 4. do nekje 5. tednov, na koži pa se izbriše (odvisno od posameznika) v roku nekaj dni do 1,5 tedna. Kljub temu so obrvi vsaj 4. tedne definirane in pobarvane. Odlična metoda za vse, ki si želite definiranih obrvi oz. imate redke obrvi in bi si želele predel obrvi bolj zapolniti.

Cena barvanja obrvi s kano je 30€, obnavljanje na do 5 tednov pride 25€. 

Laminacija obrvi (Brow Lift)

Laminacija obrvi je metoda oblikovanja obrvi, ki tvojim dlačicam spremeni strukturo, da postanejo bolj ukrotljive in jih zravna, s tem lahko pridobimo videz bolj dvignjenega loka, morebitne manjkajoče dele obrvi lahko prikrijemo in jih oblikujemo po želji. Hkrati je obrv takoj videti bolj polna volumna in urejena. Laminacija obrvi ukroti tudi močne, razmrščene dlačice in je odlična v takih primerih. Pri laminaciji obrvi je vključeno tudi barvanje in oblikovanje obrvi. 

Laminacija obrvi je 35€, z oblikovanjem 40€.