Trip to Bali: Masažni kotiček za telo

V studiu se nahaja tudi kotiček za telo Trip to Bali, kjer za vas skrbi naša Ula. Mojstrica v klasični masaži, maderoterapiji in vacuslimu. V kotičku za telo se lahko sprostite in poskrbite za svoje telo.

 

Klasična masaža celotnega telesa

Klasična masaža celotnega telesa traja približno 50 minut. Ob prijetni glasbi in sproščujočem ambientu bo Ula z različnimi masažnimi prijemi sprostila napete mišice v telesu.

Cena klasične masaže celotnega telesa stane 40€. Masažo je možno, tako kot tudi vse ostale storitve podariti v obliki darilnega bona. 

Maderoterapija

Maderoterapija je metoda oz. masažna tehnika za preoblikovanje telesa s posebno oblikovanimi lesenimi valjčki. Z maderoterapijo odpravljamo celulit, dvigujemo zadnjico, odpravljamo toksine iz telesa, zmanjšujemo obseg, odpravljamo maščobo, odpravljamo odvečno vodo iz telesa, definiramo telo, zategujemo kožo in pridobivamo lepši tonus kože. Maderoterapija prav tako spodbuja kroženje krvi, metabolizem in limfni sistem. Maderoterapija je 100% naravna in ne povzroča alergij na koži. Prilagojena je posameznici in njenim potrebam.

Cena posamezne maderoterapije se začne pri 25€, celoten cenik se nahaja v zavihku Cenik. Na voljo so različni paketi. 

Vacuslim

Vacuslim je metoda za odpravljanje maščobnih oblog, celulita ter pomoč pri hujšanju. Zaradi aktivnih sestavin, toplotnega učinka in vakumskega učinka je pospešen pretok limfe, mikrocirkulacija, celično dihanje ter odpravljanje vode in toksinov iz telesa. Po opravljenem vacuslimu so sestavine aktivne do 48 ur. Po tretmaju je koža čvrsta in gladka. Rezultati so vidni že po prvem obisku, hkrati pa se vacuslim priporoča ob maderoterapiji za vrhunske rezultate pri odpravljanju celulita in preoblikovanju telesa.

Cena posameznega vacuslima se začne pri 26€, celoten cenik se nahaja v zavihku Cenik. Na voljo so različni paketi. 

Za več informacij glede katerekoli storitve nas pokličite ali pišite na triptobali@glambynika.si.