Najpogostejša vprašanja in odgovori

Splošne informacije

Kako se lahko naročim?

Najhitreje dobiš svoj termin na našem portalu za naročanje. Za rezervacijo terminov smo dosegljivi tudi preko socialnih omrežij, maila (info@glambynika.si) ali telefona (070-567-116).

Kakšne so cene?

Cenik je objavljen na spletni strani, pod zavihkom cenik, dostopen je tudi direktno na spletnem naročanju.

Kako najdem studio GBN?

Najlažje nas najdeš tako, da v ‘’Google Maps’’ vneseš ‘’Glam by Nika’’. Tako te bo pripeljalo direktno do nas. Sicer pa se nahajamo na Vojkovi ulici 58, v Ljubljani. Smo pri zadnji rampi na levi. Parking imamo za zapornico in brezplačen. Prav tako je dostop mogoč z avtobusom, najbližja postaja je Gasilska brigada z avtobusi št. 20 in 13. Blizu je tudi postaja Stadion, z avtobusi št. 6,8 in 11.

Je možno plačilo s kartico?

V studiu je možno plačilo z gotovino ali kartico.

Kakšna je čakalna doba?

Popoldanski termin je dobro, da si rezerviraš dva tedna vnaprej. Dopoldanskih termin je ponavadi na voljo več.

Kakšna je vaša politika glede odpovedi termina?

Odpoved do 24 ur pred rezerviranim terminom je brezplačna, mogoče jo je urediti preko portala za naročanje ali preko sporočila oz. klica. Če termin odpoveš kasneje, je prva odpoved brezplačna, vendar ti ob rezervaciji novega termina izdamo račun za 50% predplačilo storitve, na katero si naročena. Ta vsota se odšteje od končnega zneska ob obisku. V primeru, da te na termin ni tudi drugič oz. naslednjič in da nam to ni bilo sporočeno vsaj 24 ur pred terminom, bomo predplačilo storitve zadržali.

Svoje termine lahko urejaš preko sistema za naročanje.

Kakšen je postopek naročanja za več oseb hkrati, recimo za dekliščino, poroko ali zabavo?

V takem primeru nas kontaktiraj preko telefonske številke (070-567-116) ali emaila (info@glambynika.si), kjer se bomo dogovorili vse podrobnosti. Za hitrejše dogovarjanje v svoj mail vključite: ime, priimek, št. oseb, lokacija ličenja, do katere ure morate biti vse naličene in vaše želje.

Imate darilne bone?

Darilni boni so na voljo v različnih vrednostih ali za določene storitve. Veljavnost bona je 6 mesecev, z možnostjo podaljšanja. Bon lahko prevzameš v studiu ali pa ti ga pošljemo po pošti. Za naročilo darilnega bona se lahko oglasiš v studiu, nas pokličeš, pošlješ mail ali ga naročiš preko spletne trgovine.

Ali je možen osebni prevzem naročenih izdelkov?

Če si označil/a osebni prevzem lahko naročene izdelke osebno prevzameš ob predhodnem dogovoru. Za prevzem nas pokliči.

Tretmaji in studio

Ali uporabljate le kozmetične izdelke brez živalskih sestavin in izdelke, ki niso bili testirani na živalih?

V studiu GBN si prizadevamo, da uporabljamo cruelty free & vegan produkte.

Kako dolgi so tretmaji?

Odvisno od tretmaja, trajanje je navedeno ob ceniku in v sistemu za naročanje.

Kakšna je vaša politika glede higiene in sterilnosti pri uporabi orodja?

V studiu GBN skrbimo za čistočo, higieno, razkuževanje in sterilizacijo. Skrbimo za orodje, delovne površine in prostor. Držimo se smernic Zdravstvenega inšpektorata RS.

Kaj je BIAB?

​​BIAB oz. ''Builder In A Bottle'' je sistem, ki je obnorel svet in seveda ga nudimo tudi v GBN studiu. BIAB je gel v steklenički in je odlična rešitev za mehke in lomljive nohte. Krepi naravne nohte in pomaga pri rasti, ne odstopa ter se ne dviguje. Za vse, ki vam je permanentno lakiranje premalo obstojno.

En noht se mi je zlomil tik pred naslednjim obiskom, ponavadi obiskujem permanentno lakiranje nohtov ali BIAB. Kako sedaj?

Noht lahko pustimo take dolžine kot je, lahko ti ga tudi podaljšamo. Pri naročanju nas na to opozori ali si rezerviraj poleg permanentnega lakiranja še storitev popravilo nohta.

Na sebi imam permanenten lak ali BIAB in sem zlomila noht. Nov termin imam šele čez tri tedne in majhen narastek. Lahko popravim samo en noht?

Seveda, naročiš se lahko na popravilo enega nohta.

Kako vem, da nisem alergična na produkte, ki jih uporabljate?

To težko veš, če tega še nisi ugotovila, zato lahko v studiu opravimo test. Pokliči nas ali nam napiši sporočilo, kjer ti bomo razložili vse podrobnosti. Dobro je, da to naredimo vsaj 3 dni pred željenim terminom.

Kakšna vrsta stiliranje obrvi je najbolj primerna zame?

V studiu nudimo oblikovanje obrvi, barvanje obrvi, klasično oblikovanje in barvanje obrvi ter laminacijo obrvi. V osnovi je vse primerno za vse, je pa res, da nekaterim ena vrsta stiliranja bolj ustreza kot druga. Naše mnenje je, da s klasičnim oblikovanje in barvanjem obrvi težko zgrešiš, medtem ko za laminacijo priporočam razmislek oz. posvet v studiu. Če ne veš, katero vrsto stiliranja obrvi bi izbrala zase, se lahko naročiš na kratek posvet pred samim obiskom ali nam pošlješ slike in ti priporočamo. Če samo ne veš ali bi ob laminaciji barvala ali ne obrvi, se naročiš na laminacijo in detajle določimo med tretmajem.

Kaj je lash lift & tint?

Keratinsko vihanje in barvanje trepalnic ima danes že ogromno različnih imen, v našem studiu je poznan kot lash lift & tint že od samega začetka, ko smo storitev dodali v naš studio, približno 6 let nazaj. Pri lash lift & tintu pomagamo tvojim trepalnicam, da so bolj opazne, zavihane, temnejše, optično daljše in debelejše. Tretma na tvojih trepalnicah drži približno 1,5-2 meseca, nato se svetujejo redni obiski. Hkrati so trepalnice nahranjene tudi s hranljivim serumom, ki trepalnice okrepi in pospeši rast.

So tretmaji boleči?

Noben izmed tretmajev ni boleč ali nevaren. V večini so strankam tretmaji sproščujoči.

Kakšna je nega trepalnic doma po lash lift & tintu?

Priporočamo, da približno 24 ur ne uporabljaš vode, savne, bazena in ne nanašaš ličil. Dobro je tudi, da ne spiš z očmi pritisnjenimi ob vzglavnik. Po 24 urah lahko vse počneš normalno. Priporočamo, da jih dnevno razčešeš. Za dodatno nego priporočamo serum za nego doma, ki seveda ni obvezen del nege.

Kakšna je nega obrvi po laminaciji?

Priporočamo, da približno 24 ur ne uporabljaš vode, savne, bazena in ne nanašaš ličil. Dobro je tudi, da ne spiš z očmi pritisnjenimi ob vzglavnik. Po 24 urah si jih nahraniš s serumom za nego doma, hranljivo kremo ali oljem, potem lahko vse počneš normalno. Priporočamo, da jih dnevno razčešeš in dnevno uporabljaš eno izmed zgoraj naštetih neg.

Ali ponujate storitev odstranjevanja nohtov ali umetnih trepalnic?

Seveda, na storitev se lahko naročite.

Ali izvajate individualne tečaje za stranke?

V studiu GBN izvajamo profesionalne tečaje za ličenje, lash lift & tint, klasično oblikovanje in barvanje obrvi ter za laminacijo obrvi. 

Na voljo so tudi tečaji za ličenje za osebno rabo, individualno, v paru ali v skupini. Tečaje za več ljudi izvajamo tudi na drugih lokacijah. Tečaj ličenja je možen tudi na različnih zabavah, praznovanjih oz. druženjih.