Politika piškotkov

1. Uvod

1.1. Naša spletna stran uporablja piškotke, da bi vam omogočili boljšo uporabniško izkušnjo. S to politiko vam želimo pojasniti, kaj so piškotki, kako jih uporabljamo, in kako lahko nadzirate njihovo uporabo.

2. Kaj so piškotki?

2.1. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku ali mobilni napravi, ko obiščete spletno stran. Ti datoteke vsebujejo informacije o vaših interakcijah z določeno spletno stranjo. Piškotki omogočajo, da se spletna stran "spomni" vaših dejanj in nastavitev za določeno obdobje, kar vam lahko olajša uporabo spletne strani.

3. Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo

  • Nujni piškotki: Ti piškotki so bistveni za delovanje naše spletne strani. Brez teh piškotkov nekatere funkcionalnosti ne bi delovale pravilno.
  • Analitični piškotki: Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako uporabniki interagirajo z našo spletno stranjo, da lahko izboljšamo njeno delovanje in uporabniško izkušnjo. Zbirajo anonimne informacije.
  • Funkcionalni piškotki: Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane nastavitve in prilagoditve za boljšo uporabniško izkušnjo.
  • Ciljni piškotki: Ti piškotki se uporabljajo za sledenje vašim interakcijam na spletni strani in prikazovanju ciljanih oglasov, ki so lahko relevantni za vaše interese.

4. Uporaba piškotkov

4.1. Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke v skladu s to politiko. Piškotke uporabljamo za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje, analizo obiskov naše spletne strani in za prikazovanje ciljanih oglasov.

5. Nadzor nad piškotki

5.1. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko spremenite nastavitve brskalnika, da piškotke zavrnite ali prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. Če piškotke zavrnete, morda nekatere funkcionalnosti naše spletne strani ne bodo delovale pravilno.

6. Spremembe politike piškotkov

6.1. Pravico si pridržujemo do spremembe te politike piškotkov. Vsaka posodobitev bo objavljena na tej spletni strani.

7. Kontakt

7.1. Če imate kakršna koli vprašanja ali skrbi glede piškotkov ali naše politike piškotkov, nas prosimo kontaktirajte preko e-poštnega naslova: info@glambynika.si.

 

Zadnja posodobitev: 25. 9. 2023

Nika Šubelj, lastnica

Nika Šubelj s.p.