Politika zasebnosti

1. Uvod

Hvala, ker zaupate podjetju Nika Šubelj s.p. ter uporabljate naše storitve. V tej politiki zasebnosti pojasnjujemo, kako zbiramo, uporabljamo, razkrivamo in varujemo vaše osebne podatke.

2. Zbiranje osebnih podatkov

2.1. Zbiramo osebne podatke, ki nam jih posredujete ob naročilu storitev, preko komunikacije z nami ali preko drugih virov, kot so družbena omrežja.

2.2. Med osebne podatke, ki jih lahko zbiramo, spadajo: ime, naslov, e-poštni naslov, telefonska številka, plačilni podatki, podatki o naročenih storitvah in drugi podatki, ki nam jih prostovoljno posredujete.

3. Uporaba osebnih podatkov

3.1. Osebne podatke uporabljamo za zagotavljanje naših storitev, obdelavo naročil, komunikacijo z vami ter za druge namene, ki jih lahko opredelimo ob času zbiranja.

3.2. Vaše osebne podatke lahko uporabimo tudi za obveščanje o novostih, promocijah in drugih informacijah, povezanih z našimi storitvami. Če ne želite prejemati takšnih informacij, se lahko odjavite preko povezave za odjavo v elektronskih sporočilih.

4. Razkrivanje osebnih podatkov

4.1. Vaše osebne podatke lahko razkrijemo tretjim osebam, ki izvajajo storitve v našem imenu, kot so plačilni procesorji, dostavni partnerji itd. Zagotavljamo, da so ti tretji izvajalci zavezani k varovanju vaših osebnih podatkov.

4.2. Vaše osebne podatke lahko razkrijemo tudi v primeru, ko je to potrebno za izpolnjevanje zakonskih obveznosti, za zaščito naših pravic, varnosti in premoženja ter za uveljavljanje naših pravnih zahtevkov.

5. Varovanje osebnih podatkov

5.1. Vaše osebne podatke varujemo z ustreznimi tehničnimi in organizacijskimi ukrepi, da preprečimo nepooblaščen dostop, izgubo, zlorabo ali razkritje.

6. Vaše pravice

6.1. Imate pravico dostopati do svojih osebnih podatkov, zahtevati popravke netočnih podatkov, omejiti obdelavo ali izbrisati svoje podatke. Prav tako lahko kadar koli prekličete soglasje za obdelavo svojih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja.

7. Piškotki

7.1. Naša spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Več informacij o piškotkih in kako jih upravljati, najdete v naši Politiki piškotkov.

8. Spremembe politike zasebnosti

8.1. Pridržujemo si pravico do spremembe te politike zasebnosti. Spremembe bodo objavljene na naši spletni strani.

9. Kontakt

9.1. Za vsa vprašanja glede te politike zasebnosti nas lahko kontaktirate na e-poštni naslov: info@glambynika.si.

Zadnja posodobitev: 25. 9. 2023

Nika Šubelj, lastnica
Nika Šubelj s.p.