Splošni pogoji poslovanja

1. Uvod

1.1 Ti splošni pogoji poslovanja določajo pravice in obveznosti med vami (stranko) in podjetjem Nika Šubelj s.p. (ponudnikom) pri uporabi naših storitev, vključno s pogoji odpovedi termina, opisanimi v točki 4. Z uporabo naših storitev se strinjate s temi pogoji. Priporočamo, da si pred uporabo naših storitev natančno preberete te pogoje.

2. Naročanje storitev

2.1. Za naročanje naših storitev morate biti starejši/a od 18 let ali imeti dovoljenje staršev oziroma skrbnikov.

2.2. Naročanje storitev poteka preko naše spletne strani ali drugih načinov, ki so vam na voljo. Z oddajo naročila se strinjate s plačilom in drugimi pogoji, navedenimi v naročilu, vključno s pogoji odpovedi termina, opisanimi v točki 4.

3. Cene in plačila

3.1. Cene naših storitev so navedene na naši spletni strani in so izražene v valuti, ki je navedena ob ceni.

3.2. Plačilo storitev je treba izvesti vnaprej, razen če ni drugače dogovorjeno. Plačilo je mogoče izvesti preko načinov plačila, ki so na voljo ob naročilu.

4. Odpoved termina

4.1. Odpoved termina je mogoča do 24 ur pred rezerviranim terminom in se lahko uredi preko našega spletnega portala za naročanje ali s poslanim sporočilom oz. klicem našemu studiu.

4.2. V primeru, da termin odpoveste manj kot 24 ur pred rezerviranim časom, bo prva odpoved brezplačna. Vendar, ob rezervaciji novega termina, vam bomo izdali račun v višini 50 % celotnega zneska storitve, na katero ste naročeni. Ta znesek bo odštet od končnega zneska ob obisku.

4.3. V primeru, da na dogovorjen termin ne pridete brez predhodne odpovedi in nam to sporočite manj kot 24 ur pred terminom, bomo zadržali predplačilo storitve.

5. Odstop od pogodbe

5.1. Kot potrošnik imate pravico, da v 14 dneh od prejema storitve odstopite od pogodbe, ne da bi morali navesti razlog za svojo odločitev. V tem primeru nas obvestite pisno ali po elektronski pošti.

5.2. V primeru odstopa od pogodbe vam bomo vrnili plačilo, ki smo ga prejeli od vas, vendar brez stroškov dostave in morebitnih dodatnih stroškov.

6. Varstvo osebnih podatkov

6.1. Vaše osebne podatke obdelujemo v skladu z našo politiko zasebnosti, ki je na voljo na naši spletni strani.

7. Odgovornost

7.1. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe vsebine svojih storitev, cen in drugih pogojev brez predhodnega obvestila.

7.2. Ponudnik ni odgovoren za morebitne težave, ki bi lahko nastale zaradi tehničnih težav ali nedelovanja storitev tretjih oseb.

8. Pritožbe in spori

8.1. V primeru pritožb ali sporov nas prosimo kontaktirajte preko navedenih kontaktnih podatkov. Pritožbo lahko vložite pisno ali po elektronski pošti.

8.2. Morebitne spore bomo reševali sporazumno. V primeru nesoglasja je za reševanje sporov pristojno sodišče v Ljubljani.

9. Veljavnost pogojev

9.1. Ti splošni pogoji poslovanja veljajo od dneva objave na spletni strani in nadomeščajo morebitne prejšnje različice.

Zadnja posodobitev: 25. 9. 2023

Nika Šubelj, lastnica
Nika Šubelj s.p.