LIČENJE

Naličimo te, da zasiješ v vsej svoji lepoti. Naj bo za poroko, poslovni sestanek, maturantski ples, valeto, rojstni dan ali za kakršnokoli drugo priložnost.


Lokacija ličenja

V Ljubljani se nahaja studio GBN, kjer te naličimo brez dodatnih potnih stroškov. Pridemo pa kamorkoli po Sloveniji oz. v okolici Slovenije, po dogovoru tudi drugje. V tem primeru se obračunajo potni stroški glede na kilometrino. 

Kaj moram vedeti?

Ko se naročiš na ličenje s seboj ne potrebuješ ničesar, za vse poskrbimo mi. Dobro je, da na ličenje prideš nenaličena in z negovano kožo. Negovana koža je pomembna pri obstojnosti in izgledu ličenja. Če te čaka posebna priložnost in želiš izgledati najbolje, bi bilo dobro, da pred ličenjem (1 teden prej) obiščeš kozmetičarko in se naročiš na nego kožo. V primeru, da ne obiščeš kozmetičarke, bodi pazljiva na vlaženje kože, naredi masko in piling (piling izvajaj najkasneje 3 dni pred ličenjem). Priporočamo tudi predčasno urejanje obrvi (najkasneje 3 dni pred ličenjem).

Poročno ličenje

Dogovarjanje glede poročnega ličenja je z vsako nevesto posebej, ker si želimo, da je potek na dan poroke brezskrben, določimo vse podrobnosti že vnaprej. Priporočamo tudi poskusno ličenje, kjer se dogovorimo podrobnosti glede ličenja in izvedemo poskusno ličenje. S tem ti odvzamemo odvečne skrbi na dan poroke in poskrbimo, da si sijoča in se počutiš sproščeno. Vsaka nevesta na ličenju prejme tudi paket prve pomoči ličil.

 

Veselimo se tvojega obraza!