Ličenja za vse priložnosti

Naličimo te, da zasiješ v vsej svoji lepoti. Naj bo za poroko, poslovni sestanek, maturantski ples, valeto, rojstni dan ali za kakršnokoli priložnost.


Lokacija ličenja

V Ljubljani se nahaja studio GBN, kjer te naličimo brez dodatnih potnih stroškov. Pridemo pa kamorkoli po Sloveniji oz. v okolici Slovenije, po dogovoru tudi drugje. V tem primeru se obračunajo potni stroški glede na kilometrino. 

Kaj moram vedeti?

Ko se naročite na ličenje s seboj ne potrebujete ničesar, za vse poskrbimo mi. Dobro je, da na ličenje pridete nenaličeni in z negovano kožo. Negovana koža je pomembna pri obstojnosti in izgledu ličenja. Če vas čaka posebna priložnost in želite izgledati najbolje, je dobro, da pred ličenjem (1 teden prej) obiščete kozmetičarko in se naročite na nego kožo. V primeru, da ne obiščete kozmetičarke, bodite pazljive na vlaženje kože, si naredite masko in piling (pilinga izvajajte najkasneje 3 dni pred ličenjem). Priporočamo tudi predčasno urejanje obrvi (najkasneje 3 dni pred ličenjem).

Poročno ličenje

Dogovarjanje glede poročnega ličenja je z vsako nevesto posebej, ker si želimo, da je potek na dan poroke brezskrben, določimo vse podrobnosti že vnaprej. Priporočamo tudi poskusno ličenje, kjer se dogovorimo podrobnosti glede ličenja in izvedemo poskusno ličenje. S tem vam odvzamemo odvčečne skrbi na dan poroke in poskrbimo, da ste sijoče in se počutite sproščene. Vsaka nevesta na ličenju prejme tudi paket prve pomoči ličil.

Veselimo se vašega obraza!