NOHTI

Prvi vtis je pomemben in nohte opazimo hitro. Z urejenimi nohti imamo zjutraj eno skrb manj. V studiu GBN poskrbimo, da so nohti in obnohtna kožica v celoti urejeni. Za kateri nanos lakov se odločimo, pa je odvisno od tvojih nohtov, potreb in želja.

Permanentno lakiranje nohtov

Naravni noht oblikujemo in uredimo obnohtno kožico. Nanašamo permanentni lak, ki se suši pod UV/LED lučko. Laki so dolgoobstojni, stranke ponavadi menjavajo permanentni lak zaradi rasti nohtov in ne zaradi odstopanja. Običajno nas obiskujejo približno na 4 tedne. Ponujamo široko paleto barv, efektov, bleščic in minimalističnih dizajnov.

BIAB manikura

BIAB™ oz ''Builder In a Bottle' je gel v steklenički in je odlična rešitev za mehke in lomljive nohte. Je kot hibrid med gelom in permanentni lakiranjem. Krepi naravne nohte, ne odstopa in se ne dviguje. Če ti je permanentno lakiranje premalo, je BIAB odlična rešitev. BIAB je trend, ki je obnorel svet s svojim naravnim izgledom in izredno dolgo obstojnostjo. Ponujamo široko paleto barv, efektov, bleščic in minimalističnih dizajnov.  

The Gel Bottle

V studiu GBN ustvarjamo z znamko The Gel Bottle, ki je ena izmed vodilnih znamk v svetu nohtov, na katero prisegajo številne zvezdnice. The Gel Bottlestoji za originalnimi in prvimi BIABlaki.S svojimi izdelki in formulami so zelo inovativni. Ker si v studiu GBN prizadevamo za najvišjo kakovost izdelkov, s katerimi izvajamo storitve, je The Gel Bottle izvrstna izbira. 

 

Urejeni nohti so prvi korak pri urejenemu videzu.