SOAP BROWS

Če še nisi slišal/a za to majhno Hollywoodsko navdihnjeno čudo, Soap Brows® je bil ustvarjen, da tvoje obrvi perfektno oblikuje, sploh ko pride do ''brushed-up'' stila obrvi. Produkt je odličen ne glede na to ali imaš močne in neukrotljive obrvi, ki potrebujejo malo pomoči ali pa če želiš ''bushy'' stila in vse do popolnoma naravnega ali urejenega izgleda obrvi. 

Soap Brows®  se izdeluje od leta 2016 v družinskem podjetju. Želeli so oblikovati utrjevalni gel za obrvi, ki ima utrjevalne značilnosti mila za roke, hkrati pa ne uniči pomembnih naravnih olj kože, zato Soap Brows® vsebuje glicerin in kokosovo maslo. Soap Brows® uporabljajo tudi Beyonce, Dua Lipa, Hailey Bieber, Rosie Huntington-Whiteley, Perrie Edwards in drugi. 

 

Vegan CertifiedVeganski izdelek Animal Cruelty FreeNi testirano na živalih  Handmade in the UKRočno izdelano v Veliki Britaniji Handmade in the UKEco izdelek

Produkt je na voljo za nakup v studiu in v spletni trgovini. 

Uporaba: 

  1. Vzemi termalno vodo, osvežilec za obraz, hidrolat, fiksator za ličila ter enkrat poškropi v posodico Soap Brows. Ne pretiravaj s tem, da ga preveč zmočiš, ker sicer produkt ne bo enako dobro deloval. 
  2. Vzemi priloženo krtačko za obrvi (prelomi jo tako, da bo del krtačke s ščetinami pravokoten na leseni del krtačke) in podrgni po produktu, da bo struktura v obliki paste (močnejše in gostejše obrvi potrebujejo več produkta). 
  3. Svoje obrvi pokrtači s krtačko in produktom v različne smeri tako, da bo produkt povsod, nato oblikuj obliko obrvi, kot ti je všeč.