West Barn Co

West Barn Co® je družinsko podjetje za katerim stojita mama in hči, fokus podjetja je na izdelkih za obrvi in kožo. Hči Kim je makeup artist zato so izdelki na nivoju primernem tudi za uporabo s strani vizažistov. Vse se je začelo leta 2016, ko je eden izmed njunih najbolj znanih produktov, Soap Brows, obnorel svet .Začeli sta sami, danes imata zaposlenih 23 ljudi, njuni izdelki pa se prodajajo v 60 državah in s ponosom lahko rečem, da je v Sloveniji prodajno mesto Glam by Nika in smo že nekaj let uradni distributerji.

SOAP BROWS

Če še nisi slišal/a za to majhno Hollywoodsko navdihnjeno čudo, Soap Brows Original je bil ustvarjen, da tvoje obrvi perfektno oblikuje, sploh ko pride do ''brushed-up'' stila obrvi. Gre za utrjevalni gel za obrvi, ki ne uniči pomembnih naravnih olj kože, zato Soap Brows Original vsebuje glicerin in kokosovo maslo. Produkt je odličen ne glede na to ali imaš močne in neukrotljive obrvi, ki potrebujejo malo pomoči ali pa če želiš ''bushy'' stila in vse do popolnoma naravnega ali urejenega izgleda obrvi. Uporabljajo ga tudi Beyonce, Dua Lipa, Hailey Bieber in drugi.

Vse za popolne obrvi!

Od WBCo ponujamo različne izdelke, od črtal za obrvi do serumov za obrvi ter pripomočkov. Vse za urejene urejene in polne obrvi. Poglej celotno ponudbo.

 

Produkti so na voljo za nakup v studiu in v spletni trgovini.