West Barn Co®

West Barn Co® je družinsko podjetje za katerim stojita mama in hči, fokus podjetja je na izdelkih za obrvi in kožo. Hči Kim je makeup artist zato so izdelki na nivoju primernem tudi za uporabo s strani vizažistov. Začeli sta sami, danes imata zaposlenih 23 ljudi, njuni izdelki pa se prodajajo v 60 državah in s ponosom lahko rečem, da je v Sloveniji prodajno mesto Glam by Nika.

SOAP BROWS

Če še nisi slišal/a za to majhno Hollywoodsko navdihnjeno čudo, Soap Brows® je bil ustvarjen, da tvoje obrvi perfektno oblikuje, sploh ko pride do ''brushed-up'' stila obrvi. Gre za utrjevalni gel za obrvi, ki ne uniči pomembnih naravnih olj kože, zato Soap Brows® vsebuje glicerin in kokosovo maslo. Produkt je odličen ne glede na to ali imaš močne in neukrotljive obrvi, ki potrebujejo malo pomoči ali pa če želiš ''bushy'' stila in vse do popolnoma naravnega ali urejenega izgleda obrvi. Uporabljajo ga tudi Beyonce, Dua Lipa, Hailey Bieber in drugi.

GEL BROWS

Gel Brows je nov produkt na trgu, ki ti omogoča popolne obrvi v 1 koraku. Primeren je za uporabo na vseh oblikah, gostotah in barvah obrvi. Je hiter in lahek za uporabo. Gel je vodoodporen, popolnoma prozoren in omogoča utrjevanje obrvi brez belih lis ter ne izsuši dlačic.

 

Vegan CertifiedVeganski izdelek Animal Cruelty FreeNi testirano na živalih  Handmade in the UKRočno izdelano v Veliki Britaniji Handmade in the UKEco izdelek

Produkta sta na voljo za nakup v studiu in v spletni trgovini.