Stiliranje & Oblikovanje Obrvi

Obrvi so kot okvir obraza in del obraza, ki je opazen takoj. So prvi korak k urejenemu videzu in zahtevajo nego in skrb. V studiu GBN stojimo za tem, da vsake obrvi potrebujejo personalizirano stiliranje in oblikovanje glede na dlačice, naravno obliko obrvi in obraza ter vaše želje.

Klasično oblikovanje in barvanje obrvi

S personaliziranim pristopom vaše obrvi uredimo, povoskamo, populimo, postrižemo (le v primeru, da je to nujno) in jih pobarvamo glede na vaše želje, barvo las, barvo naravnih obrvi in tena kože. Barva je dobro obstojna, nekje do 4 tedne. 

Možno je samo oblikovanje ali samo barvanje obrvi, vendar je kombinacija obojega ponavadi tista, ki omogoča urejene in definirane obrvi.

Brow lift ali laminacija obrvi

Laminacija obrvi je metoda oblikovanja obrvi s katero dlačicam začasno spremenimo strukturo, da postanejo bolj ukrotljive in jih zravnamo, da s tem lahko poudarimo lok obrvi, zapolnimo manjkajoče dele obrvi in jih oblikujemo po želji. Hkrati je obrv videti bolj polna in urejena

Pri storitvi je vključeno morebitno oblikovanje ali barvanje obrvi. Tretma prilagodimo potrebam stranke.

Laminacija obrvi je odlična za tiste z redkimi obrvmi, ker vam lahko povečamo volumen obrvi, zapolnimo manjkajoče dele obrvi in damo obrvem več oblike. Prav tako je odlična za tiste z močnimi, neukrotljivimi ter razmrščenimi obrvmi, ker vam bomo dlačice zmehčali bo urejanje precej lažje. 

Dolga obstojnost

Laminacija obrvi je obstojna nekje 4-6 tednov, odvisno od dlačic in kože.

Nega je pomembna

Po laminaciji obrvi je nega še kako pomembna. Od nege doma je odvisna tudi obstojnost laminacije in izgled obrvi. Prvih 24 ur priporočamo, da dlačice pustite na miru in ne obiskujete savne, bazena ali solarija. Po 24 urah priporočamo nanos seruma za obrvi, hranilne kreme ali olja, da dlačice nahranimo. Priporočamo vam, da to počnete dnevno, najbolje zvečer.