Urejanje nohtov

Prvi vtis je pomemben in pri urejenosti ženske so nohti pomemben del. Z urejenimi nohti imam zjutraj eno skrb manj. V studiu GBN poskrbimo, da so nohti in obnohtna kožica v celoti urejeni. Za kateri nanos lakov se odločimo, pa je odvisno od vaših nohtov in potreb. 

Permanentno lakiranje nohtov

Vaš naravni noht oblikujemo in uredimo obnohtno kožico. Nanašamo permanentni lak, ki se suši pod UV/LED lučko. Laki so dolgoobstojni, stranke ponavadi menjavajo permanentni lak zaradi narastka in ne zaradi odstopanja. Ponavadi nas obiskujejo približno na 4 tedne. Ponujamo široko paleto barv, efektov, bleščic in minimalističnih dizajnov.

BIAB manikura

BIAB oz ''Builder In a Bottle' je gel v steklenički in je odlična rešitev za mehke in lomljive nohte. Je kot hibrid med gelom in permanentni lakiranjem. Krepi naravne nohte, ne odstopa in se ne dviguje. Za vse, ki vam je permanentno lakiranje premalo, je BIAB odlična rešitev. BIAB je trend, ki je obnorel svet s svojim naravnim izgledom in izredno dolgo obstojnostjo. Ponujamo široko paleto barv, efektov, bleščic in minimalističnih dizajnov.

Podaljševanje nohtov - DesignEx Pro

Uporabljamo DesignEX Pro™ sistem podaljševanja nohtov gre za najbolj inovativen in hiter način podaljševanja nohtov. Gre za hibrid različnih tehnik podaljševanja nohtov. Inovativna formula omogoča dolgo obstojnost brez cepljenja in razpok. Ponujamo široko paleto barv, efektov, bleščic in minimalističnih dizajnov.

The Gel Bottle

V studiu GBN ustvarjamo z znamko The Gel Bottle, ki je ena izmed vodilnih znamk v svetu nohtov, na katero prisegajo številne zvezdnice. S svojimi izdelki in formulami so zelo inovativni. Ker si v studiu GBN prizadevamo za najvišjo kakovost izdelkov, s katerimi izvajamo storitve, je The Gel Bottle izvrstna izbira.

 

Urejeni nohti so prvi korak pri urejenem videzu.